Acest site nu are jocuri pe bani și nu acceptă plăți,inclusiv pe cele ce țin de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate în scopuri informaționale. 18 + - Joc responsabil

Jocuri cu RTP mare

 | 
20 lunii Martie 2023

Sloturi RTP ridicate

Este o greșeală să credem că un procent mare de rentabilitate (RTP) garantează cumva o probabilitate mare de câștig. Un RTP mai mare este întotdeauna mai bun pentru un membru al lobby-ului decât unul mai scăzut. În sens fizic, procentul de returnare de 97% indică faptul că după un număr mare de rotiri, măsurat în câteva mii, jucătorul va putea returna 97% din suma totală pariată.

Pe baza multor ani de experiență, am analizat caracteristicile statistice și modelele matematice ale unui număr mare de aparate de joc. Vă oferim să încercați sloturile cu cea mai reușită combinație de RTP și varianță, care promite șanse bune pentru câștiguri decente.

Shining Crown

Un slot interesant prezentat de EGT și va fi salutat de jucătorii care preferă o poveste simplă. Se vor întâlni cu conținut de fructe fără vârstă, precum și cu șapte norocoși și coroana ca un sălbatic sălbatic. Două simboluri Scatter sub forma unui semn de dolar și o stea oferă o atracție specială.

Divertismentul se caracterizează printr-un RTP de 96,37%, cu o volatilitate mai aproape de mare. Slotul nu este dotat cu o varietate de caracteristici suplimentare, care este compensată de posibilitatea de a crește câștigurile prin trecerea testului jocului de risc.

Wild Wild West: The Great Train Heist

Iubitorii de aventură în stilul Vestului Sălbatic pot încerca să jefuiască trenurile în compania unor criminali carismatici. Un complot atât de fascinant este oferit în slotul prezentat de NetEnt, care are cinci role dispuse pe trei rânduri. 96,7% RTP în combinație cu varianță medie creează condiții bune pentru reumplerea echilibrului jocului cu comori obținute pe 10 linii de plată. Distracția este condusă de extinderea wild-urilor și a caracteristicilor bonus în care poți câștiga rotiri gratuite și premii în bani.

Lucky Pot

Fanii divertismentului în stil irlandez nu trebuie să rateze acest slot Synot Games cu un RTP de 96,01%. Mecanismul jocului, care constă din patru role cu trei simboluri vizibile, este plasat pe fundalul unui peisaj magnific și este plin de potcoave aurii, frunze tradiționale de trifoi și spiriduși. Imaginea sub forma unui pot plin cu monede de aur va acționa ca un Scatter, promițând participanților câștiguri aleatorii sub forma unui multiplicator de pariu cu o valoare maximă de până la x128.

Aparatul are 25 de linii de plată, care, combinate cu variația medie, promite perspective bune pentru un câștig decent.

Rich World

EGT prezintă un slot pentru adevărații cunoscători ai vieții sociale. Utilizatorii săi se vor găsi înconjurați de glamour și lux. Divertismentul are 25 de linii cu un procent de rambursare de 96,11%.

Aterizarea a trei sau mai multe Scatters va declanșa până la 25 de rotiri gratuite. Premiul poate fi revendicat în timpul funcției de premii. Pentru adevărații cunoscători ai entuziasmului, există posibilitatea de a multiplica plățile obținute prin riscul într-o rundă specială pentru dublare. Volatilitatea medie este indicatorul pe care cei mai mulți vizitatori activi ai lobby-ului și începătorilor îl vor plăcea.

Just Jewels Deluxe

Acest slot cu 5 role și 3 rânduri de la Novomatic va umple jucătorii cu pietre prețioase, teancuri de numerar, coroane și lingouri de aur. Câștigul maxim este de 5.000 de ori pariul. Cu 10 linii de plată, un RTP de 95,42% și varianță medie, divertismentul pare foarte promițător în ceea ce privește câștigarea de premii impresionante. Jucătorii cu experiență care știu să distribuie corect bugetul de joc vor avea șanse mari de succes.

Emoția va fi alimentată considerabil de oportunitatea de a participa la un joc riscant care promite dublarea multiplă a sumelor câștigate.

Rich Wilde and the Shield of Athena

Grafică superbă reprodusă pe cinci role, furnizată de furnizorul PLAY'nGo. îi va duce pe participanți la un templu antic, unde vor trebui să lupte pentru nenumărate comori folosind simboluri originale. în fruntea a ceea ce se întâmplă va fi Rich Wilde, care are toate puterile unui adevărat simbol sălbatic.

Aparatul are un RTP de 96,25% cu o variație mare, ceea ce creează condiții aproape ideale pentru a încerca să obțineți un premiu uriaș. Acest lucru este facilitat de beneficiile caracteristicilor bonus, extinderea wild-urilor și respins.

Captain’s Treasure Jackpot

Lansând acest divertisment de la Playtech, membrii lobby-ului vor pleca într-o aventură pe mare cu faimosul căpitan, pe coloana sonoră clasică a piraților. Terminând formarea combinațiilor câștigătoare, personajul principal al complotului va dubla plățile.

Dispozitivul de gaming are un ecran de joc 5x3 și 9 linii de plată pe fundalul unui peisaj tropical impresionant. Rata de rentabilitate este destul de mare - 97,06%, iar volatilitatea este la un nivel mediu, ceea ce este destul de potrivit pentru începătorii care nu au o dorință deosebită de a risca o sumă mare.

Game of Thrones 243 ways

Seria populară a inspirat Microgaming să creeze divertisment creativ cu un procentaj de plată de 95%, 243 de opțiuni de linii de plată și variație medie. Simbolurile originale și intriga incitantă nu îi vor lăsa indiferenți nici pe cei mai pretențioși cunoscători ai gameplay-ului modern.

Tonul jocului va fi garantat prin extinderea wild-urilor și o funcție de rotiri gratuite declanșată de pictograma tronului de fier. Utilizatorul are posibilitatea de a alege unul dintre cele patru scenarii propuse cu un număr diferit de rotiri gratuite și multiplicatori de pariuri.

John Hunter and the Aztec Treasure

Celebrul explorator John Hunter, care este un personaj permanent al divertismentului din Pragmatic Play, te invită în țara vechilor azteci pentru comori. Participanții așteaptă mecanismul de joc cu cinci role, care abundă în animale exotice pe 7776 de linii de plată.

Nivelul RTP este de 96,5% și estimăm varianța ca fiind mare. Acest lucru promite entuziasm, bazat pe probabilitatea de a câștiga un premiu impresionant cu abordarea adecvată a gameplay-ului. Jucătorul are șansa de a folosi un număr aleatoriu de rotiri gratuite însoțite de multiplicatori.

Cum alegi jocuri de cazinou online?

Pentru a vă bucura de joc, este important să alegeți cea mai potrivită mașină care să satisfacă la maximum nevoile utilizatorului.

Un procent ridicat de RTP pare întotdeauna mai atractiv. Sloturile cu volatilitate ridicată vor fi mai potrivite pentru jucătorii care doresc să obțină venituri mari și au o rezistență excelentă. Varianta scăzută va satisface utilizatorii începători care învață să joace în speranța de a câștiga niște bani.

Jucătorii profesioniști preferă adesea aparatele de slot cu jackpot-uri care promit câștiguri zdrobitoare.

FAQ

Ce nivel de rentabilitate este considerat cel mai optim?

Se crede că aparatele de slot cu un RTP de cel puțin 95% ar trebui preferate. Dacă indicatorul este mai mare, atunci acesta oferă mai multe avantaje jucătorului.

Ce jocuri de cazinou online pot genera cel mai mare profit?

În opinia noastră, este cel mai profitabil să joci sloturi licențiate. În comparație cu jocurile de cărți și ruleta, acestea sunt cele mai profitabile.

Este adevărat că un slot machine cu volatilitate ridicată aduce cele mai mari randamente?

În sens general, așa este. Dar trebuie avut în vedere că câștigurile impresionante cad cu o frecvență foarte rară.