Acest site nu are jocuri pe bani și nu acceptă plăți,inclusiv pe cele ce țin de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate în scopuri informaționale. 18 + - Joc responsabil

18 + - Joc responsabil

Noi, la Gambling Code, facem tot ce ne stă în putință pentru a ajuta și a proteja jucătorii care sunt expuși riscului de potențialele efecte negative ale jocurilor de noroc. Pentru a avea o experiență cu adevărat plăcută, este important să înțelegeți pe deplin beneficiile și riscurile jocurilor de noroc online sau offline.

Printr-o varietate de instrumente, inclusiv instrumente de auto-excludere, reguli de joc responsabil, identificarea riscurilor și verificarea jucătorilor, îi ajutăm pe clienți să păstreze controlul asupra jocurilor lor, astfel încât să se poată bucura de jocurile lor.

Toate cazinourile majore au mai multe instrumente disponibile care vă permit să jucați în mod responsabil. Și dacă nu au astfel de instrumente, atunci nu vi le vom recomanda.

Reguli, sfaturi și restricții aplicabile tuturor cazinourilor de pe site-ul nostru:

 1. Nu vizitați site-uri de jocuri dacă aveți sub 18 ani!
 2. Accesul minorilor la jocurile de noroc este ilegal. Fiecare persoană care deschide un cont nou trebuie să bifeze caseta pentru a confirma că are peste 18 ani.

  Accesul la site-ul nostru este oferit utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani.

  Gambling Code cât și partenerii noștri considerăm protecția minorilor o prioritate. Pentru a proteja minorii, atunci când se înregistrează pe un site de cazinou online, este necesar să se facă dovada că utilizatorul are peste 18 ani. Dovada se face prin trimiterea unei copii a cărții de identitate, iar în unele cazuri chiar a mai multor documente.

  Recomandări pentru părinți:

  • Vă recomandăm să păstrați secretele contului, cum ar fi numele de utilizator și parola.
  • Vă recomandăm să instalați un program de filtrare care restricționează accesul minorilor la Internet.

  Dacă echipa de asistență are suspiciuni cu privire la vârsta jucătorului, acest lucru este imediat raportat pentru o serie de verificări suplimentare.

 3. Joc responsabil - joacă pentru distracție, nu pentru profit.
 4. Joacă cu bani pe care îți poți permite să-i pierzi. Nu folosiți niciodată banii de care aveți nevoie, cum ar fi bani pentru mâncare, chirie, facturi sau taxe de școlarizare.

  Stabiliți limite de depunere și asigurați-vă că nu depuneți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

  Când alegi să pariezi, nu pariezi niciodată mai mult decât îți poți permite. Și oricât de distractiv și interesant este, este mult mai plăcut când joci responsabil.

  Nu încercați niciodată să compensați o pierdere. Dacă ați pierdut o anumită sumă de bani, nu jucați la mize mai mari în încercarea de a vă recupera după o pierdere anterioară.

 5. Autoexcluderea
 6. Dacă credeți că jucați prea mult și ați dori să vă relaxați, să faceți o pauză sau pur și simplu să încetați cu totul să jucați, puteți cere cazinoului să vă blocheze contul. Aceasta înseamnă că cazinoul vă va îngheța contul pentru o anumită perioadă de timp, la cererea dvs. - pentru câteva zile, săptămâni, luni sau chiar pe termen nelimitat. Aveți opțiunea de a vă exclude din jocuri pentru diferite perioade de timp.

  Pentru a face acest lucru, accesați meniul, găsiți elementul „Joc responsabil” > „Exclude-mă din jocuri”

  Nu veți putea accesa contul dvs. de cazinou pentru o perioadă de timp specificată de dvs. (desigur, vă puteți retrage toți banii înainte de aceasta) și nu veți mai primi informații despre cazinou sau promoțiile sale.

Cum să înțelegeți jocurile de noroc - divertisment sau o povară

Dacă simți că jocurile de noroc reprezintă mai mult o povară pentru viața ta decât o formă de divertisment, vrem să ajutăm. Citiți mai întâi întrebările de mai jos:

 • Ați fost vreodată distras de la principalele sarcini zilnice din cauza jocurilor de noroc?
 • Ai neglijat vreodată viața ta sau a familiei tale din cauza jocurilor de noroc?
 • Ați vândut vreodată ceva sau ați împrumutat bani pentru a juca?
 • Ați deschis un card de credit suplimentar pentru jocuri de noroc?
 • Ai jucat des până la ultimul ban?
 • Ați jucat vreodată mai mult decât ați plănuit inițial?
 • V-ați gândit vreodată la sinucidere sau la alte forme de autovătămare din cauza jocurilor de noroc?

Dacă ați răspuns „Da” la unele dintre întrebările de mai sus, vă sfătuim să vă consultați cu profesioniști <a href="https://jocresponsabil.ro/" rel="nofollow">https://jocresponsabil.ro/</a>

Dacă, din orice motiv, simțiți că deveniți dependent de jocuri de noroc sau sunteți implicat... Vă recomandăm să contactați o organizație de asistență pentru sfaturi și asistență.

Cauzele dependenței de jocuri de noroc

Jocurile de noroc afectează diferiți oameni în moduri diferite și există mulți factori care pot transforma plăcerea într-o dependență sau o constrângere. Deși în unele cazuri jocurile de noroc problematice sunt definite ca lăcomie sau o încercare de a atenua pierderile, în cele mai multe cazuri, experții au observat o legătură între jocurile de noroc compulsive și următoarele aspecte:

Dificultăți financiare

Deși poate părea un paradox, dependența de jocuri de noroc este cea mai frecventă la persoanele care se confruntă cu dificultăți financiare. Atunci când banii disponibili nu sunt suficienți, sau pot acoperi doar strictul necesar, posibilitatea unui câștig substanțial devine foarte atractivă. Astfel, o persoană aflată în dificultate financiară poate ajunge să parieze o sumă mică de bani pe care o are în numele unui mare câștig, ceea ce nu este întotdeauna cazul.

Acest lucru îi face pe jucătorii aflați în situații financiare dificile să revină și să parieze din nou, sperând de fiecare dată la un câștig uriaș. Această abordare declanșează un ciclu de dependență, care duce la noi dificultăți financiare.Jocurile rezolvă rareori problemele financiare, iar pentru cei care caută o ieșire rapidă din aceste probleme, pot deveni un cerc vicios.

Evadare din realitate

Cei care se confruntă cu un nivel ridicat de stres în viața de zi cu zi, care trec prin perioade de dificultăți emoționale și relaționale, pot căuta refugiu în jocurile de noroc. Deși momentele de relaxare și relaxare sunt arătate în perioadele de stres, când tehnicile de relaxare afectează în cele din urmă alte domenii ale vieții, ele devin problematice. Jucătorii de noroc care ajung să joace compulsiv din cauza problemelor relaționale sau a stresului pot acorda prioritate jocurilor de noroc față de alte aspecte ale vieții (de exemplu, viața de familie, munca, relațiile sociale), se pot izola și ajunge să joace de noroc în detrimentul altor metode. Relaxare, cum ar fi somnul sau petrecerea timpului cu cei dragi. Mai mult decât atât, banii pentru alte aspecte sau responsabilități pot fi cheltuiți cu nesăbuință pe jocuri de noroc, creând dificultăți financiare și sociale.

Caut senzații tari

Jocurile de noroc sunt o sursă de adrenalină și senzații tari. Mulți jucători aleg acest tip de divertisment pentru plăcerea de a paria sume mari de bani și de a experimenta așteptarea rezultatului, sperând că norocul va fi de partea lor. Tentația de a paria mai mult este puternică în rândul jucătorilor care caută adrenalină, iar jocurile de noroc necontrolate se pot transforma într-un obicei nesănătos cu consecințe grave în alte domenii ale vieții (de exemplu, viața de familie, relații și profesie). Este important să vă limitați jocul sau pariurile la ceea ce puteți juca fără a vă pune în pericol.

Sfaturi despre jocuri responsabile pentru clienți

 • Nu te juca când ești supărat, obosit sau deprimat. Este foarte greu să iei deciziile corecte când nu te simți bine.
 • Combină jocul cu alte activități.
 • Găsește alte forme de divertisment, astfel încât jocurile să nu devină o parte prea mare din viața ta.
 • Simțiți-vă liber să utilizați funcțiile de restricționare sau de auto-excludere.
 • Simțiți-vă liber să solicitați ajutor de la familia dumneavoastră sau de la profesioniști dacă simțiți că aveți o problemă cu jocurile de noroc.
 • Setați o limită de sumă licitată pentru contul dvs. de utilizator
 • Activați opțiunea „Verificare reală” - într-un cazinou online, aveți posibilitatea de a primi o notificare pop-up după o perioadă de timp stabilită de dvs. În acest fel, poți urmări timpul petrecut în cazinou și poți limita momentele în care pierzi notarea timpului din cauza jocurilor de noroc.