Acest site nu are jocuri pe bani și nu acceptă plăți,inclusiv pe cele ce țin de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate în scopuri informaționale. 18 + - Joc responsabil
Bob Paquette
Expert iGaming și Jucător Profesionist de Poker

Numele meu este Bob, sunt un expert iGaming și un jucător profesionist de poker cu peste 5 ani de experiență în jocuri și cazinouri. Am absolvit Universitatea din București în 2012 cu o diplomă de licență în tehnologia informației, care a fost un instrument excelent pentru lucrul în domeniul jocurilor online și al marketingului.

Autor la CCS și Unibet

Autor la CCS și Unibet

Din 2014 până în 2016, am colaborat cu CCS ca scriitor analitic și manager de conținut. în 2016-2018, am lucrat la Unibet ca manager servicii clienți.

Manager partener la Ladbrokes Coral

Din 2018 până în 2021, la Ladbrokes Coral, am îndeplinit atribuțiile de manager pentru dezvoltarea parteneriatelor, îndeplinind o serie de responsabilități, precum: selectarea produselor pentru promovare, efectuarea de cercetări de piață, crearea de noi materiale publicitare și dezvoltarea unei strategii de marketing pentru parteneri.

Șef iGaming Content la gambling-code.ro

Din 2021, sunt șeful departamentului iGaming Content al resursei gambling-code.ro, lucrând în mai multe domenii simultan: testarea cazinourilor online, scrierea recenziilor, cercetarea și implementarea de noi tehnologii.

Șef iGaming Content la gambling-code.ro

Am o experiență vastă în jocurile de noroc online și offline, ceea ce îmi permite să îndeplinesc eficient o varietate de sarcini: de la organizarea de evenimente de poker la nivel VIP până la a ajuta cazinourile să stabilească o comunicare reciproc avantajoasă cu partenerii.

Pe portalul gambling-code.ro acționez ca autor, creând materiale analitice, recenzii despre cazinouri online și tot ce ține de joc, promovare, cercetări de marketing, strategii etc.

Când jocurile de noroc nu sunt doar o muncă

Datorită experienței mele vaste în domeniul jocurilor de noroc, împreună cu o echipă de experți, vorbesc despre cele mai bune cazinouri și secretele jocului, dau sfaturi jucătorilor începători și experimentați, îi informez în timp util despre bonusuri și oferte interesante, realizez evaluări și instrucțiuni de înregistrare complete, dezvolt întrebări frecvente detaliate și răspund la orice întrebări.

iGaming este pasiunea mea, un domeniu în care sunt foarte bun și în care doresc să dobândesc în permanență experiență și cunoștințe noi. Prin urmare, recenziile mele sunt întotdeauna relevante și utile. La urma urmei, știu totul despre jocurile de noroc și nu mă opresc niciodată să încerc jocuri, metode, servicii noi, să dezvălui secretele industriei și să le împărtășesc cât mai mult din experiența și cunoștințele mele cititorilor.

Toate articolele autorului Bob Paquette