Acest site nu are jocuri pe bani și nu acceptă plăți,inclusiv pe cele ce țin de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate în scopuri informaționale. 18 + - Joc responsabil

Despre noi

Misiunea noastră este să oferim jucătorilor informații complete despre cazinourile online.

Ajutăm jucătorii începători și profesioniști să înțeleagă realitățile pieței Română a jocurilor de noroc. Ghiduri de jocuri de la experți, o bibliotecă de sloturi gratuite de top, comparații detaliate ale ofertelor - acestea și alte recenzii sunt disponibile pe platforma noastră.

Principiile noastre

Despre serviciile noastre

Prioritatea exclusivă a gambling-code.ro sunt jucătorii și interesele acestora. Din 2018, site-ul nostru reputat a primit încredere de mii de jucători din toată România. Procesul nostru pas cu pas de verificare a cazinoului este perfecționat. Recomandările și recenziile pe care le oferim sunt incontestabile: toate informațiile sunt bazate pe date, independente, imparțiale și actualizate constant.

Echipa noastră

Echipa de proiect gambling-code.ro este formată doar din profesioniști, fiecare având o experiență vastă în jocurile de noroc. Fiecare membru al echipei noastre are experiența necesară de a interacționa cu o mare varietate de cazinouri online dedicate jucătorilor.

Știm exact ce ar trebui să fie jocurile de noroc de calitate și, ce dorește să vadă un jucător atunci când citește o recenzie de cazinou. Prin urmare, când analizăm jocurile și ne creăm recenziile, acordăm prioritate datelor care sunt cu adevărat importante pentru utilizator. Recenziile noastre sunt create de jucători pentru jucători - de aceea suntem 100% siguri că abordarea noastră este corectă.

gambling-code.ro în cifre pentru 2024

6+
cazinou verificat într-o lună
de la 16 h
va fi cheltuit pentru verificarea fiecărui cazinou
10 000+
utilizatori pe an

Negarea răspunderii

Platforma gambling-code.ro nu publică și nu plasează jocuri de noroc pentru bani. Niciunul dintre cazinourile menționate nu aparține gambling-code.ro și nu cooperează cu alte companii. Echipa portalului nostru lucrează din greu pentru a îmbunătăți informațiile actuale, dar nu este responsabilă pentru acțiunile întreprinse pe baza acesteia. Jocurile de noroc pot duce la pierderi financiare pentru care, gambling-code.ro nu poate fi tras la răspundere față de utilizator sau față de lege. Jucătorul își asumă responsabilitatea personală pentru orice acțiuni după citirea informațiilor de pe site.

Pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi? Jocurile de noroc vă provoacă stres și anxietate? De asemenea, puteți afla mai multe despre ele pe pagina noastră
Joc responsabil.