Acest site nu are jocuri pe bani și nu acceptă plăți,inclusiv pe cele ce țin de jocurile de noroc. Materialele sunt publicate în scopuri informaționale. 18 + - Joc responsabil

Gambling-Code.Ro funcționează acum sub o licență românească

Gambling-Code.Ro licență

Jocurile de noroc sunt populare în întreaga lume. Multe țări își schimbă astăzi propria legislație, prescriind reguli și cerințe, oferind astfel baza pentru funcționarea legală a site-urilor de jocuri de noroc. România se îndreaptă și spre legalizarea acelor activități care până de curând existau doar în format underground. Controlul strict asupra activităților cazinourilor online oferă securitate suplimentară cetățenilor români. Pentru a o asigura, a fost înființat Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc - ONJN. Sarcina acestei structuri este de a reglementa activitățile furnizorilor de jocuri de noroc, precum și site-urile care au o temă de jocuri.

Organul de stat a hotărât că toate resursele care sunt implicate în promovarea cazinourilor online, a aparatelor de slot, a jocurilor de cărți, a afiliaților sau a pariurilor sportive trebuie să funcționeze numai cu o licență valabilă. Activitățile lor sunt reglementate de o licență de clasa a doua, care garantează funcționarea stabilă a portalurilor, precum și securitatea utilizatorilor acestora. Ca urmare, piața jocurilor de noroc devine legală și bine reglementată, ceea ce este bun nu numai pentru participanții săi, ci și pentru clienții caselor de pariuri sau cazinoului.

Proiectul Gambling-Code.Ro se străduiește să respecte toate normele actuale ale legislației române, așadar, s-a ocupat de obținerea unei licențe de nivel 2 sub numărul Nr. 168/31.01.2022. Jucătorii vor putea continua să se bucure de conținut de calitate vizitând site-ul în orice moment convenabil. Pe site puteți găsi pronosticuri sportive, precum și oferte de la operatorii de pariuri. Jucătorii se pot familiariza cu recenzii ale caselor de pariuri, aplicații sau programe bonus. Îmbunătățim constant portalul și verificăm, de asemenea, datele indicate în articole, astfel încât jucătorii să aibă o idee exactă despre cum să plaseze pariuri și să câștige bani prin jocuri de noroc.

Dacă utilizatorii au îndoieli, pot verifica oricând licența actuală a portalului. Pentru a face acest lucru, va fi suficient să vizitați pagina de pe site-ul de management și să introduceți numărul de licență.

Diferențele de clasă în jocurile de noroc în România

în conformitate cu legislația în vigoare, Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc acordă trei licențe diferite. Site-ul trebuie să obțină o licență a clasei care se potrivește scopurilor sale.

Licență clasa 1

Această permisiune trebuie să fie obținută de operatorii de jocuri de noroc care operează în format B2C. Vorbim atât de platforme online, cât și de săli terestre. O astfel de licență permite jucătorilor să ofere o varietate de produse dacă operatorul nu este rezident fiscal în alte țări.

Licență clasa 2

Fiecare furnizor de jocuri de noroc care operează în cadrul schemei B2B trebuie să aibă un permis. Astfel de platforme pot oferi diverse produse și servicii. Dintre operatorii supuși licenției în cadrul acestui nivel, merită evidențiați:

  • Producători și furnizori de aparate de joc, precum și componente software pentru pariuri;
  • Furnizori de gazduire;
  • Furnizorii de servicii de streaming, de exemplu pentru pariuri live;
  • Companii de audit și agenții de certificare;
  • Furnizorii de servicii de plată;
  • Filialele cazinourilor și caselor de pariuri.

Chiar dacă o companie se oferă să folosească sisteme de plată, trebuie să aibă totuși o licență valabilă de la ONJN. În caz contrar, acțiunile ei vor fi considerate ilegale.

Licență clasa 3

Obținerea unui permis de nivel al treilea vă permite să efectuați extrageri de loterie pe teritoriul României. În prezent, jucătorul de monopol pe această piață este Loteria Națională Română.

Ce urmează pentru Gambling-Code.Ro?

Licențierea este un pas important către legalizarea și furnizarea de servicii de calitate pentru utilizatorii români. Gambling-Code.Ro este conceput pentru publicul din România, așa că compania noastră va continua să încânte publicul cu conținut de calitate. Cooperăm numai cu parteneri respectați care oferă servicii în domeniul jocurilor de noroc, pe care toată lumea le poate verifica personal. Compania noastră folosește mereu noi oportunități pentru ca clienții să poată obține informații complete și corecte despre casele de pariuri, precum și despre evenimente sportive sau divertisment de cazinou online care pot fi folosite pe teritoriul României.